Wij zijn afhankelijk van donaties.

U kunt het verschil maken door te doneren aan onze stichting.

Stichting BelMaatje zet zich in voor eenzame mensen. Door middel van regelmatig contact, probeert BelMaatje iedereen bij de maatschappij te betrekken. Samen met donateurs, vrijwilligers, instanties, medewerkers en bedrijven streven wij naar dit gezamenlijk doel.

Wij staan ervoor dat niemand zich eenzaam mag voelen. De inzet van iedereen die samen met ons dit doel nastreeft, wordt daarom ook enorm gewaardeerd. Naast regelmatig contact, organiseert Stichting BelMaatje ook gezellige uitjes voor iedereen die bij ons is aangemeld.

Organisatie
De organisatie van Stichting BelMaatje bestaat uit 3 bestuursleden, callcentermedewerkers en vele vrijwilligers. Samen werken wij dagelijks hard aan een wereld waarin niemand zich eenzaam voelt.

Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zetten zich overal in waar Stichting BelMaatje ze nodig heeft. Ze collecteren, gaan mee met uitjes en geven ondersteuning bij onze administratieve afdeling. Allemaal door onze trouwe vrijwilligers!

Donateurs

Stichting BelMaatje is een stichting die afhankelijk is van haar donateurs. Dankzij donaties van fondsen, bedrijven, instanties en particulieren, kan BelMaatje haar dankbare werk uitvoeren. Wij zijn daarom enorm blij met iedere donatie.

Callcentermedewerkers

(de Belmaatjes)
Omdat onze Belmaatjes bij ons in dienst zijn, kan Stichting BelMaatje de kwaliteit garanderen. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat de Belmaatjes regelmatig cursussen volgen. De meeste Belmaatjes komen zelf uit de zorg en hebben dus een grote bagage aan ervaring bij zich.